HOME | CONTACT | LINKS | SITEMAP

Warm hart voor Colombine

29 mei 2012

 
ELBURG/BIDDINGHUIZEN - “Ze waren versleten, dus aan vervanging toe”, aldus Gerrit Kolkman, bedrijfsleider van HulstFlier Installateurs uit Elburg. “Samen met twee andere bedrijven zorgen we ervoor dat het Colombinehuis in Biddinghuizen er de komende tijd weer warm bijzit.”
De samenwerking verloopt heel erg prettig. Eigen foto
De samenwerking verloopt heel erg prettig. Eigen foto

Volgende week start een team van HulstFlier met de vervanging van negen cv-ketels, twee in het hoofdgebouw en zeven in de wooneenheden. “We hebben het Colombinehuis al heel lang in onderhoud op het gebied van technische installaties”, legt Kolkman uit. “Naar aanleiding van het jaarlijks onderhoud zagen we dat de ketels verouderd en aan vervanging toe waren. Een behoorlijke investering. Ik heb groothandel Renso uit Zwolle en ketelleverancier Nefit benaderd en die wilden ook sponsoren. We dragen het Colombinehuis een warm hart toe en willen graag een bijdrage leveren voor dit goede doel.” Komende week heeft HulstFlier vier dagen om te demonteren en te herplaatsen. “Als er geen patiënten en gasten zijn, kunnen wij aan het werk”, geeft Kolkman aan. “We zetten alles op alles om er voor te zorgen dat het Colombinehuis de komende 15 tot 20 jaar weer vooruit kan.”

Vakantieplek

Het Colombinehuis is een vakantieplek voor gezinnen en groepen met zorgkinderen. Volledig aangepast voor kinderen die door een zware medische behandeling, handicap, langdurige ziekte of sociale spanningen niet gewoon op vakantie kunnen. Er zijn ook overnachtingen mogelijk wanneer kinderen van ver komen voor medische behandelingen. André Flantua, directeur van Stichting Colombine, is blij met de sponsoring. “Geweldig dat ondernemers zich zo willen inzetten voor ons.”

(Door: José Oosthoek)

 

Print deze pagina