HOME | CONTACT | LINKS | SITEMAP

Voorstelling Sprankel en blos

Middagvoorstelling in het Colombinehuis

BIDDINGHUIZEN - Vrijdag 22 juni 2012
Het zal je maar gebeuren als koning: je wordt door je koningin het paleis uit gezet, omdat je je kroon bent verloren! Maar wat eerst rampzalig lijkt, blijkt dan toch heel anders uit te pakken…“De Koning zonder Kroon” is een prachtig en humoristisch verhaal over moed, avontuur, inventiviteit en je eigen keuzes durven maken.

“De Koning zonder Kroon” is de titel van de nieuwe muziektheaterproductie en de nieuwe CD van Stichting Sprankel & Blos. Deze is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van het populaire schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder. Het script werd geschreven door Wilbert Friederichs, de muziek gecomponeerd door Jetse Bremer, het beeldverhaal bedacht door Gérard Pillen en de regie is in handen van Sander Buckers.

Sprankel & Blos werd in 2007 opgericht met een speciale doelstelling: muziektheater maken voor kinderen en gezinnen, waarbij het leven niet zo gewoon verloopt. Bijvoorbeeld omdat ze ziek zijn, een beperking hebben of er een familielid overleden is. Of omdat er andere redenen zijn waarom ze niet gewoon lekker kind kunnen zijn.

Na 3 seizoenen “Tovernacht” zal Sprankel & Blos 3 jaar lang toeren met “De koning zonder Kroon”. Omdat de voorstelling zo leuk is, zal deze behalve voor de doelgroepen, ook een aantal keer in ‘gewone’ theaters gespeeld worden. Overigens, niet alleen voor kinderen. Ook voor volwassenen valt er genoeg te genieten met 5 stemmig zang, een echt orkest (piano, contrabas, klarinet en dwarsfluit), de verrassende beeldregie, de spitsvondige teksten van Wilbert Friederichs en de prachtige muziek van Jetse Bremer.

Voorstelling in het Colombinehuis: 8 juli 2012 om 15.00u. Zaal open om 14.45u
Spijkweg 38 in Biddinghuizen.
Kosten € 5,00 p.p. Kinderen tot 5 jaar € 2,50.
Kaartverkoop via info@colombinehuis.nl of telefonisch 0321-334353


Voor meer informatie: http://www.sprankelenblos.nl of sprankelenblos@xs4all.nl

Print deze pagina