HOME | CONTACT | LINKS | SITEMAP

Hoi Colombine,

Hier dan eindelijk weer een bericht. Sorry dat het allemaal zo lang duurde, maar ik ben onverwacht een paar weken op vakantie geweest. Het zit namelijk zo. Een collega Klabouter had een oproep geplaatst in ons Klabouter blad “Watervrees”

Een workshop dromen schrijven en verzinnen. En omdat ik nog niet zogoed weet hoe ik alles wat ik meemaak op moet schrijven, heb ik mijn stoute Klabouterschoenen aan getrokken en heb me opgegeven voor de workshop. Het was erg leuk. Er waren nog 6 andere Klabouters. Ik heb veel gehoord en geleerd.

Maar ik ben wel blij dat ik weer terug ben op  “de Colombine”.

Toen ik op de boot kwam bleek dat mijn slaapplaats helemaal vol stond met tentzakken en er stonden ook twee matrassen in de weg. Ten einde raad heb ik me maar op een andere plek geïnstalleerd, maar ook dat bleek van korte duur.

Komen me daar een aantal schippers met tassen en slaapzakken aan boord. De hele boot is  overhoop gehaald.

Inventariseren noemde ze het. Alles hebben ze aangeraakt en verplaatst en op papier gezet. Ook gingen alle zeilen uit de zakken en de kussens van de banken.

Ze gingen niet weg ze bleven slapen. Mijn hele huis lag overhoop. Wat ik wel lekker vond was het eten. Ze hebben namelijk ook Het kombuis uitgeprobeerd. De oven en de magnetron en in de kastjes stonden ineens blikjes eten en in de koelkast stonden allemaal lekkere dingen. Dat mogen ze van mij vaker doen. Hoef ik niet iedere keer naar de winkels. Gelukkig hebben ze me niet gezien. Anders zou ik moeten verhuizen, want Ik breng alleen geluk al je me niet ziet.

Zo lieve Colombine ik ga stoppen met schrijven. Tot de volgende keer

 

Groet van  Klabas

P/a “de Colombine”

Aquacentrum Biddinghuizen

.

Print deze pagina